Ambulante begeleiding

Je kunt ook terecht bij Aventura voor ambulante begeleiding in Friesland. Wij bieden hierin twee vormen:

  • Reguliere ambulante begeleiding aan huis
  • Forensische ambulante begeleiding


Reguliere begeleiding

De professionele begeleiding van Aventura bij cliënten thuis staat zeer goed bekend. Hierbij draait alles om je psychisch welbevinden en sociaal functioneren.

We ondersteunen bij de dagelijkse taken en zaken op sociaal, praktisch en psychisch vlak. Je kunt ondersteuning krijgen bij het huishouden, bij het boodschappen doen en bij de financiële administratie. Ook helpen we je bij externe contacten zoals afspraken met een huisarts, fysiotherapeut of psycholoog.

Meld je aan voor reguliere ambulante begeleiding

Forensische begeleiding

Als je in aanraking bent gekomen met politie en justitie en begeleiding nodig hebt, dan helpen wij je, in samenwerking met de reclassering en/of andere hulpverleners, om de afspraken die met je gemaakt zijn na te komen. In samenwerking met hen zetten we dan een programma voor je op waarbij we rekening houden met die specifieke voorwaarden en behoeften.

We bieden zowel ambulante forensische begeleiding als forensische begeleiding in een beschermde woonvorm. Op deze manier helpen we je op om in alle levensgebieden weer een plek in de te nemen in de maatschappij.

Dat het niet altijd gemakkelijk is om een nieuwe start te maken begrijpen wij. Daarom helpen wij je om hernieuwd vertrouwen in jezelf en dat van de maatschappij te krijgen. Na een intakegesprek kijken we wat de beste eerste stap is om met je doelen aan de slag te gaan.

Aanmelding voor deze vorm van begeleiding verloopt via de reclassering. Heb je vragen, dan kan dat via hen.

Lees meer


Heb je vragen over ambulante begeleiding door Aventura, neem dan contact op met ons. Je kunt ons bellen op 0512-547099.