Locatie Servotel

Zorggroep Avenutra Servehotel

Locatie Servotel vindt u aan het Haverstuk 75 in Drachten. In deze flat zijn (op dit moment) zes verdiepingen beschikbaar. Dit wordt in de komende tijd uitgebreid tot acht verdiepingen voor begeleiding van de WMO, WLZ, Beschermd Wonen, Jeugdzorg en Ambulante begeleiding. Drie van die verdiepingen zijn bestemd voor ambulante bewoning om doorstroming van onze cliënten mogelijk te maken.

Op deze locatie zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig. Gedurende de nacht is er ook bewaking aanwezig. Overdag is er ook nog een laagdrempelige dagbesteding met inloop voor cliënten die (nog) niet naar een andere dagbestedingslocatie van Aventura gaan.

Elke verdieping heeft een eigen team van professionele begeleiders, en heeft een steunpunt waar je met je vragen terecht kunt. Je kunt daar ook langskomen voor een praatje of een kop koffie. Af en toe wordt er samen gekookt. Iedere cliënt heeft een eigen zelfstandig appartement, met daarin een keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Tevens is er internet aanwezig. U kunt hier alleen wonen als u een zorgindicatie heeft.

Cliënten gaan overdag naar dagbesteding bij Aventura, werk of naar school.